Naš tek 2023

Danes je pred našim centrom, CUDV Radovljica, potekal že tradicionalni deseti tekaški dogodek »Naš tek«, pod sedaj že dobro poznanim sloganom, Tvoj nasmešek mi da pospešek. Športni dogodek je tudi letos pokazal in dokazal svojo priljubljenost, saj so se ga udeležili tekači in tekačice vseh starostnih skupin iz različnih koncev Slovenije.

V otvoritev letošnjega teka nas je sicer pospremil pomladanski dež, a udeležencev in njihove dobre volje ter odločnosti to ni kaj dosti motilo, sodeč tudi po nasmeških in dobri volji, ki jo je bilo moč zaznati tako med udeleženci, kot obiskovalci. Največ veselja sta sprožila teka otrok in prav tako že tradicionalni tek oseb na vozičkih, skupaj z njihovimi spremljevalci oziroma sotekmovalci.

V moški konkurenci je s progo najhitreje opravil Janez Mulej, član Modrih dirkačev AK Radovljica, s časom 23:09.90 in s tem ponovno postavil rekord proge . V ženski konkurenci je bila najhitrejša mlada Maša Robič, prav tako članica AK Radovljica, s časom 30:48.91. Med otroci je
tekmovalo 11 otrok. Prav vsi so se pogumno spoprijeli s traso otroške proge, ki je potekala v obliki enega ali dveh krogov okoli Centra CUDV Radovljica ter kot 1500 metrov dolga kros preizkušnja.

Teka z vozički se je udeležilo 13 tekačev s spremljevalci. Najhitreje sta z dvema krogoma opravili Milica Bjelić s spremljevalcem/ko Sandro.

Zmagovalci so prejeli v ta namen posebej ročno izdelane »biserne« medalje, ki so jih izdelali v našem Varstveno delavnem centru, pod našo blagovno znamko Biseri. Najhitrejši in najhitrejša sta prav tako prejela tudi pokal, narejen prav za njiju, ki ju bo zagotovo spomnil na deževno soboto pred CUDV Radovljica in na njun vložen trud ter zmago.

Dogodek je potekal v prijetnem vzdušju, za glasbo je poskrbel glasbeni mojster Tadej, za organizacijo pa požrtvovalne organizacijske »mravljice« zaposlenih v CUDV Radovljica, pod taktirko glavnega organizatorja, Jureta Vajsa. Vsem organizatorjem, partnerjem in donatorjem iskrena hvala za nesebično pomoč ter podporo, obiskovalcem hvala za obisk in navijaško podporo, prav vsem tekačem in tekačicam pa še enkrat iskrene čestitke za pogum in dosežene rezultate.

Druge novice

E-KOLO ZA PREVOZ OSEB NA INVALIDSKEM VOZIČKU

Začel se je projekt zbiranja sredstev za nakup električnega kolesa za prevoz oseb na invalidskem...

Kapljice življenja – JAZ

V okviru UNESCO projekta Kapljice življenja – JAZ, smo raziskovali našo kulturno dediščino v povezavi...

7. NAŠ TEK – tvoj nasmešek mi da pospešek!

Tudi letos za vas prirejamo našo tradicionalno tekaško prireditev, ki bo tokrat v soboto, 1....

Naš tek v slikah

Oglejte si utrinke Našega teka na videoposnetku in fotografijah:    

Naš tek 2023

Danes je pred našim centrom, CUDV Radovljica, potekal že tradicionalni deseti tekaški dogodek »Naš tek«,...

6. NAŠ TEK

V letošnjem letu naša ustanova organizira jubilejno 10. tekaško prireditev. Štirikrat smo priredili Langusov tek...

POVABILO K ODDAJI PONUDBE STORITVE PREHRANE

S klikom na spodnjo povezavo se odpre povabilo. Povabilo k oddaji ponudbe storitve prehrane

PRAZNOVANJE 70. OBLETNICE – PREDSTAVITEV PROGRAMOV

Ob praznovanju 70. OBLETNICE našega zavoda smo pripravili nekaj predstavitvenih posnetkov naših programov, ki si...

NOVOLETNI BAZAR

NOVOLETNI BAZAR  V sredo, 7.12., prirejamo novoletni bazar. Naši učenci in odrasli uporabniki so skupaj...

70. OBLETNICA CUDV RADOVLJICA

1. decembra smo s slavnostno prireditvijo obeležili 70. obletnico našega centra. Kulturne točke smo prepletli...