2. PREDPRAZNIČNA DOBRODELNA VEČERJA S PARTNERJI

Našo izjemne  zgodbe sodelovanja uporabnikov CUDV Radovljica z različnimi partnerji smo predstavili na 2. predpraznični dobrodelni večerji, ki smo jo pripravili z vrhunsko ekipo chefa Uroša Štefelina v Vili Podvin.

Strokovna ekipa CUDV Radovljica s partnerskimi organizacijami že več let, z nekaterimi pa že več kot desetletje, sodeluje in se povezuje na področjih izobraževanja in vključevanja naših varovancev v običajna delovna okolja.

Da bi predstavili nekaj izjemnih zgodb in zgradili nove mostove sodelovanja, smo 24. novembra 2017 z vrhunsko ekipo chefa Uroša Štefelina v Vili Podvin pripravili 2. predpraznično dobrodelno večerjo. Okušali smo jedi, ki smo jih pripravili in postregli varovanci in ekipa iz Vile Podvin. Večer smo zaključili z dražbo naših vrhunskih umetniških izdelkov z blagovno znamko Biseri, na katerih so tudi sicer v Vili Podvin postrežene jedi in topli napitki.

V CUDV Radovljica se trudimo, da bi ljudje z motnjami v duševnem razvoju dobili svojo priložnost tudi v običajnem delovnem okolju. »Z delom, ki ustreza sposobnostim posameznika, se lahko aktivno vključijo v družbo ter obogatijo kolektive sodelavcev v običajnih delovnih sredinah. Navdušeni so, če lahko pokažejo, kaj znajo in predstavijo svoje izdelke. Strokovno usposobljeni mentorji jih pri tem spodbujajo in jim omogočajo, da skozi delo osebno rastejo, so zadovoljni in se dokazujejo,« je na dobrodelni večerji poudarila direktorica našega centra Slađana Anderle.

Druge novice

Obisk starostnikov v Domu Janka Benedika

V ponedeljek, 02. 12. 2019, je skupina učencev pod budnim očesom mentoric obiskala starostnike Doma...

Projekt ETZO

Evropski teden zmanjševanja odpadkov je projekt Evropske unije, namenjen preprečevanju nastajanja odpadkov. Letos je potekal...

Dobrodelna večerja

V torek, 26. novembra je v hotelu Astoria na Bledu potekala dobrodelna večerja, kot  znak...

24. Ljubljanski maraton

Zadnjo nedeljo v mesecu oktobru smo se tradicionalno, že šestič zapored, udeležili Ljubljanskega maratona. Prireditve...

Tradicionalni slovenski zajtrk

Projekt Tradicionalni slovenski zajtrk je tudi letos eden izmed osrednjih dogodkov dneva slovenske hrane, ki...

Kostanjev piknik

Jesen je tu in s seboj je prinesla svoje gozdne zaklade, ki jih vsi mi...

Tiskovna konferenca ob Dnevu oživljanja 2019

V Ljubljani je potekala tiskovna konferenca ob svetovnem dnevu oživljanja, ki ga obeležujemo 16. oktobra...

Mlada bukev

Pred centrom smo posadili mlado bukev. Prejeli smo jo na konferenci v Laškem ob podelitvi...

Eko šola – Eno drevo, en svet

V ponedeljek, 23.9. 2019 smo se udeležili podelitve priznanj ob zaključku projekta »Eno drevo. En...

RECEPT MESECA – SOLATA Z LUBENICO

Sestavine : – 1 lubenica – glava solate ledenka – 200g feta sira – 1...
Meni