Obvestila VIZ

11.12.2020

Spoštovani starši,

Obveščamo vas, da omogočamo obiske v skladu z navodili ministrstva ter priporočili NIJZ. Vašo željo po obisku bomo individualno obravnavali. Obiski morajo biti vnaprej dogovorjeni. Prosim, da za več informacij ter dogovore v zvezi z obiskom kontaktirate socialno delavko Petro Hafnar na mail socialnadelavka@cudv-ml.si ali na telefon 04/537 02 15 (Petra Hafnar, socialna delavka).

 

Radovljica, 6.11.2020

OBVESTILO O NADALJNJEM ZAPRTJU ŠOLSKEGA PROGRAMA

Spoštovani starši,

Končuje se že drugi teden odkar smo prekinili z izvajanjem našega šolskega programa v prostorih CUDV Radovljica.

V tem času lahko za tiste, ki nujno potrebujete varstvo le-to tudi zagotovimo v prostorih bivše knjižnice v Radovljici. O tem se bomo individualno dogovarjali po telefonu, lahko pa nam tudi pišete na anja.cufar@cudv-ml.si. Za vse ostale učence pa bomo v tem času zagotavljali podporo na daljavo in komunicirali z vami oziroma našimi učenci.

Obveščamo vas, da je za določene učence možno zagotoviti brezplačni topli obrok v času organiziranega izobraževanja na daljavo. Brezplačni topli obrok pripada učencem v družinah, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ne presega 382,82 EUR (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Naprošamo vas, da nam do torka, 10.11.2020 do 10. ure sporočite ali je vaš otrok po zgornjih merilih upravičen do toplega obroka in da želite, da se mu to zagotovi. Po zbranih informacijah bomo organizirali dostop do kosila za učence in vas kontaktirali za potrebna dokazila o upravičenosti. Sporočite socialni delavki na mail socialnadelavka@cudv-ml.si ali na telefon 04/537 02 15.

Želimo vam dati tudi naslednjo informacijo: v primerih, ko je onemogočeno institucionalno varstvo otroka (tudi izobraževanje otrok s posebnimi potrebami), zaradi česar nastopi obveznost zagotavljanja varstva otroka na način, da delavec ne more opravljati dela v skladu s sklenjeno pogodbo o zaposlitvi, se takšna nemožnost opravljanja dela oz. odsotnost z dela delavca v skladu z veljavno delovnopravno ureditvijo presoja v okviru instituta višje sile. Višja sila daje delavcu tako pravico do odsotnosti kot tudi do nadomestila za odsotnost v višini 80 odstotkov osnove. V tem primeru morate obvestiti delodajalca najpozneje v treh dneh od nastanka tega razloga. Vlogi morate priložiti izjavo delavca o obstoju okoliščin, ki vplivajo na nastanek višje sile.

Vsem skupaj želimo, da nam to obdobje mirno in čim hitreje mine!

dr. Irena Ceglar
direktorica


30. 10. 2020

Spoštovani starši,

obveščamo, da vzgojno izobraževalnega program v 10 urnem programu od ponedeljka, 2.11. do petka, 6.11. ne bomo izvajali.

 


30. 10. 2020

Spoštovani starši, svojci in skrbniki,

obveščamo, da imajo vsi uporabniki z okužbo trenutno blažje simptome in se v nadomestnih prostorih dobro počutijo.

Velikost pisave
Nastavitev kontrasta.
Meni